zaterdag 24 mei 2014

Mooi pannetje ,

groot en zo valt het niet op hoeveel er in zit met 200 gram gehakt , de nieuwe pan met witte ceramic laag bevalt goed , de boter is inderdaad niet bruin geworden terwijl de aardappelen dat wel geworden zijn , het vet verdwijnt dus wel in de aardappelen maar het is wel waar , nog beter dan teflon pannen en ook een schonere indruk , het is krap zitten een maand lang weer , was het al , maar toch is het de moeite waard om geen zorgen meer te hebben over een steeds verder schilverende anti-aanbaklaag die kanker kan veroorzaken , daarom dus een nieuwe ceramic maar wie weet mis ik weer van allerlei consumentenprogramma's hoe gevaarlijk die weer is , deze emaille wokpan ook , maar alleen dus als er een lul , wat ik nog lang niet ben er met metalen voorwerpen in gaat zitten , kijk dat mijn vader mij niet aan het electronisch tandenpoetsen krijgt of dat ik de Energiewacht nog niet belde om een onderhoudsafspraak voor mijn geiser , dat doet allemaal niet ter zake , daarom moet die eerst bellen om dat te weten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten